Naš profesionalni servis uvek je dežuran od 0-24 na telefonski poziv.

Radno vreme kancelarije – Marička 45:

Ponedeljak-Petak 08.00 – 16.00
Subota 08.00 – 13.00

O NAMA

Pogrebno preduzeće Neol-san d.o.o osnovano je 1992. godine u Beogradu. Osnovna delatnost je organizacija sahrana i kremacija, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja pogrebne opreme i pribavljanje kompletne prateće dokumentacije.

Osnivači su Olivera i Nebojša Petrović. Skoro 30 godina, uspešno su vodili nezavisnu, porodičnu firmu koja pomaže porodicama i prijateljima u planiranju i organizaciji sahrane, izgradivši za to vreme imidž jedne od najpoznatijih i najkorektnijih firmi u ovom poslu. Od jula 2020. preduzeće vodi njihova najstarija ćerka Zlata Gačić sa svojom porodicom.

Nebojša Petrović jedan je pionira ovog posla u glavnom gradu, začetnik ideje da ovu izuzetno specifičnu delatnost mogu obavljati i privatna preduzeća, tako da je još 1985. godine počeo sa radom kao samostalni autoprevoznik umrlih osoba. Prepoznao je još tada da grad Beograd ima potrebu i za privatnim sektorom koji će, isto tako profesionalno, obavljati ovu delatnost.

U našim poslovnim prostorijama, u ulici Marička 45, profesionalni tim će Vas ljubazno dočekati, pažljivo saslušati i pomoći u kompletnoj organizaciji. Tu možete izabrati pogrebnu opremu, dogovoriti termin ispraćaja za sahranu ili kremaciju, pogledati cvetne aražmane, pripremiti obaveštajne čitulje (parte), kao i dobiti sva neophodna obaveštenja u vezi refundacije troškova od strane države i bilo koje druge korisne informacije.

Neol-San poseduje u Rakovici i sopstvenu komoru/hladnjaču za čuvanje pokojnih osoba, urađenu po svim potrebnim standardima, kao i magacin robe pogrebne opreme, sa minimum oko 30 različitih modela.

UGOVORI SA DNEVNIM NOVINAMA

Zahvaljujući višedecenijskoj korektnoj saradnji, trenutno smo jedino pogrebno preduzeće u Beogradu koje ima potpisan ugovor o saradnji sa dnevnim novinama “Politika”, “Večernje Novosti” i “Danas”, tako da jedini imamo mogućnost da direktno iz naše kancelarije šaljemo čitulje, obaveštenja za sahrane i pomene.

Terenska služba

U želji da unapredimo naše poslovanje i ponudimo što efikasniji servis, porodici uvek predlažemo dolazak našeg agenta na kućnu adresu u bilo kom periodu dana i noći i preuzimanje kompletne organizacije.

Prijava smrti

U slučaju da vam se smrtni slučaj dogodio u stanu, kući ili domu za stara lica neophodna je da se obavi PRIJAVA SMRTI. Pozovite naš dežurni centar ‎+381 11 25 62 096 ili +381 63 20 68 57

Ugovor sa PIO Fondom

Pogrebno preduzeće Neol-san ima zaključen Ugovor sa Republičkim fondom za Penzijsko i invalidsko osiguranje o refundaciji pogrebnih troškova.