Neol San © | All Rights Reserved

Naš profesionalni servis uvek je dežuran od 0-24 na telefonski poziv.

Radno vreme kancelarije – Marička 45:

Ponedeljak-Petak 08.00 – 16.00
Subota 08.00 – 13.00

O NAMA

Pogrebno preduzeće Neol-san d.o.o osnovano je 1992. godine u Beogradu. Osnovna delatnost je organizacija sahrana i kremacija, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja pogrebne opreme i pribavljanje kompletne prateće dokumentacije.

Osnivači su Olivera i Nebojša Petrović. Skoro 30 godina, veoma uspešno su vodili nezavisnu, porodičnu firmu koja pomaže porodicama i prijateljima u planiranju i organizaciji poslednjeg ispraćaja, izgradivši za to vreme imidž jedne od najpoznatijih i profesionalnih firmi u ovom poslu.

Od jula 2020. godine preduzeće vodi njihova najstarija ćerka Zlata Gačić sa svojom porodicom.

U našim poslovnim prostorijama, u ulici Marička 45, profesionalni tim pogrebnog preduzeća Neol-San će vas ljubazno dočekati, pažljivo saslušati vaše želje i pomoći u kompletnoj organizaciji. Tu možete izabrati pogrebnu opremu, dogovoriti termin ispraćaja za sahranu ili kremaciju, pogledati cvetne aražmane, pripremiti obaveštajne čitulje (parte), kao i dobiti sva neophodna obaveštenja u vezi refundacije troškova od strane države. Kod nas možete predati čitulje i pomene za dnevne novine Danas, Novosti i Politika, kao i dogovoriti bilo koje druge usluge vezano za poslednji ispraćaj vaše voljene osobe, shodno potrebama i željama porodice.

Pogrebno preduzeće Neol-San poseduje u Rakovici (Kneževac) i sopstvenu komoru/hladnjaču za čuvanje pokojnih osoba, urađenu po svim potrebnim standardima, kao i magacin pogrebne opreme.

Terenska služba

U želji da unapredimo naše poslovanje i ponudimo što efikasniji servis, porodici uvek predlažemo dolazak našeg agenta na kućnu adresu u bilo kom periodu dana i noći i preuzimanje kompletne organizacije.

Prijava smrti

U slučaju da vam se smrtni slučaj dogodio u stanu, kući ili domu za stara lica neophodna je da se obavi PRIJAVA SMRTI. Pozovite naš dežurni centar ‎+381 11 25 62 096 ili +381 63 20 68 57

Refundacija u PIO Fondu

Pogrebno preduzeće Neol-san ima zaključen Ugovor sa Republičkim fondom za Penzijsko i invalidsko osiguranje o refundaciji pogrebnih troškova.