Neol San © | All Rights Reserved

Naš profesionalni servis uvek je dežuran od 0-24 na telefonski poziv.

Radno vreme kancelarije – Marička 45:

Ponedeljak-Petak 08.00 – 16.00
Subota 08.00 – 13.00

Prijava smrti

U slučaju da vam se smrtni slučaj dogodio u stanu, kući ili domu za stara lica neophodna je da se obavi prijava smrti. Pozovite naš dežurni centar ‎‎+381 11 25 62 096 ili +381 63 20 68 57 i mi ćemo umesto vas obaviti razgovor sa nadležnim lekarom sudske medicine koji će u najbržem mogućem zakonskom roku doći na adresu i izdati neophodna dokumenta. Dalju proceduru obaviće naša služba, koja će izneti umrlu osobu, izvršiti oblačenje i spremanje po želji porodice, a nakon toga odvesti na predviđeno groblje i zakazati ispraćaj.

Ukoliko vam se smrtni slučaj dogodio u bolnici, potrebno je da nam date lične podatke i ovlašćenje kako bi umesto vas preuzeli potrebnu dokumentaciju u koju spadaju Potvrde o smrti, Izvod iz matične knjige umrlih i nakon toga obavili zakazivanje termina na dogovorenom groblju.

Postoje i slučajevi kada iz određenih razloga, prilikom smrtnog slučaja, uviđaj vrši policija koja može telo da odnese na Sudsku medicinu radi naknadne obdukcije, a takođe može proceniti i da obdukcija nije potrebna o čemu potvrdu izdaje Dežurni Javni Tužilac ili Istražni sudija.

U bilo kojoj od ovih situacija dovoljno je da nam se obratite i mi ćemo preuzeti kompletnu dalju brigu oko pribavljanja dokumentacije, dalje procedure i na najefikasniji način rešiti zakazivanje ispraćaja.