Neol San © | All Rights Reserved

Jakovljevic Dragan

Ne znam sa koji recima bi mogao da vam se zahvalim za vašu profesionalnost koji ste pokazali..Hvala puno Zlati, Igoru koji je jurio po Beogradu da dodje śto pre u Urgentni. Za podsetnike dan pre sahrane, za celu papirologiju, za sve dokumente koje ste mi nabavili za inostranstvo,za celu organizaciju na dan sahrane.

Igor Jagličić

U ime cele porodice izražavam veliku zahvalnost firmi Neol-san na ogromnoj pomoći i savetima koji nam je pružila u teškoj situaciji u kojoj smo se našli. Predanim i poštenim radom Zlate, Igora i ostalih mladih ljudi u firmi, ne sumnjam da će Neol-san živeti još dugo i na isti način pomagati svima u najtežim momentima.

Predrag Pešić

Svaka čast ovim ljudima, oni će vam zaista izaći u susret u teškom trenutku, transportovali su pokojnika za Crnu Goru, sve po dogovoru jako ljubazni sve u minut i bez greške po pristupačnoj ceni, sve pohvale! 5+

Jovica Vitakić

Vrše kompletne administrativne usluge obezbedjivanja dokumentacije o umrlom licu izvod iz matične knjige umrlih i sprovodnice za prenos posmrtnih ostataka van gradskih grobalja, predaju zahteve za nadoknadu pogrebnih troškova i prebacivanje porodične penzije.

Porodica Kuzmanović

Sve pohvale i zahvalnost za vašu profesionalnost, predanost profesiji. Hvala za dostojanstven ispraćaj moje majke, za podršku i toplinu koju ste nam pružili u ovom teškom trenutku. Zaista ste divna porodica! Neka vam se samo dobro od Boga vrati!