Neol San © | All Rights Reserved

Aleksandar Boh

Excellent service and very professional. We needed to organize funeral and services from abroad in short time. They managed entire organization and also took over all details since we did not know local customs. Invaluable in difficult times. I’d highly recommend.

Porodica Ličina

Veliko HVALA celom timu Neol-Sana na celokupnoj oganizaciji i podršci u najtežim trenucima!!! Svaki detalj je ispostovan maksimalno a vaša srdačnost i profesionalnost zaslužuje najveću pohvalu!!! Hvala puno u ime cele porodice Ličina!!!

Nenad Stamenković

Želeo bi da se zahvalim na svim uslugama i pomoći. Veoma profesionalno, uslužno i profesionalno osoblje. Saosećejni u tako teškom trenutku od početka do kraja poslednjeg ispraćaja. Pravi nenametljivi profesionalci.

Dragan Todorović

Ja živim u Americi. Iznenada mi je preminuo otac koji se brinuo o nepokretnoj majci. Iz Amerike sam uspeo da organizujem sve zahvaljujući NEOLSAN kompaniji. Beskrajno sam zadovoljan njihovom uslogom. Fer, korektni, precizni do detalja, i iznad svega, profesionalni. Toplo ih preporučujem svima!

Jakovljevic Dragan

Ne znam sa koji recima bi mogao da vam se zahvalim za vašu profesionalnost koji ste pokazali..Hvala puno Zlati, Igoru koji je jurio po Beogradu da dodje śto pre u Urgentni. Za podsetnike dan pre sahrane, za celu papirologiju, za sve dokumente koje ste mi nabavili za inostranstvo,za celu organizaciju na dan sahrane.

Igor Jagličić

U ime cele porodice izražavam veliku zahvalnost firmi Neol-san na ogromnoj pomoći i savetima koji nam je pružila u teškoj situaciji u kojoj smo se našli. Predanim i poštenim radom Zlate, Igora i ostalih mladih ljudi u firmi, ne sumnjam da će Neol-san živeti još dugo i na isti način pomagati svima u najtežim momentima.

Predrag Pešić

Svaka čast ovim ljudima, oni će vam zaista izaći u susret u teškom trenutku, transportovali su pokojnika za Crnu Goru, sve po dogovoru jako ljubazni sve u minut i bez greške po pristupačnoj ceni, sve pohvale! 5+